Tjuvkik på Linnarts DIY halloweenpyssel.

 
I helgen kommer efterlängtade kompisar och vad passar inte bättre än halloweenferra. Här kommer en liten sneakypeak på det hemmagjorda pyntet...
 
 
Jag & skalpellen har aldrig varit goda vänner men plötsligt händer det! Vi kommer fantastiskt bra överens. Bra att ha är en cirkelstans och en stans för vimplar är helt plötslig given att stansa pumpaögon med. 
 
 
Pappa Linnart har dragit sitt strå till stacken minsann. Han shoppade såna här fina honeycombs papper så man kan göra egna honeycombs. (Sugen!? Ta en trip till Panduro) 
 
 
Gå loss med en skalpell är livet <3
 
 
Happy Thursday.
 
 
 
 
 
 
 
 

Halloweenpyzz´l á la Instagram.

 
Hälsningar från hemmet där vi befinner oss i lov-mode.
 
Jag har blivit smittad av halloween-feber. De första symptomen dök upp just innan lovet. Årets halloween-pyzz´l på bildlektionen blev ljuslykta se nedan och spökmobiler av papper. Kidsens ljusslyktor som antingen blev spöken eller pumpor blev helt underbara. Jag skippade att måla (som jag gjort på bilden) och körde på att limma på silkespapper istället (som på spöket). Alltsedan förra veckan är Halloween ständigt on my mind, pumpor, spöken, döskallar....you name it!
 
 
 
 
Pimpa eller jag menar PUMPA till ett paket, inga konstigheter!
 
 
Happy wednesday!
 
 

En väggpiffning steg för steg.

 
Japp såhär såg väggen ut, rörig & i behov av en piff. Jag var sugen på ett armeringsnät & jag la ut lite krokar här & var. En kväll fick jag napp, en kompis till Börje hade hittat ett utanför ett gammalt lokstall. Armeringsnät, CHECK.
 
 
 Efter ett antal timmar med starka medel, svinto & borstar av stål fick vi upp nätet på väggen. Då insåg vi att det inte bara var väggen som behövde uppdateras utan också vårt galleri av bilder & fotografier. Vi hyrde in vår tvååring & ställde honom i duschen med fingerfärg & beställde foton från Printasquare. Bilder & fotografier, CHECK!
 
 
 
Jag tyckte fortfarande att det fattades något. Tog den nya papperskäraren och symaskinen & gjorde en girlang med vimplar av papper.
 
 
Girlang av papper, CHECK!
 
 
Nya foton blandas med man tager vad man haver....
 
 
(Foton av: En mobiltelefon som förhoppningsvis klarar någon månad till..)
 
Nypiffad vägg vare här!
 
 

RSS 2.0