Virkade moln & lill-lejonet & en nalle på g.

Hello!
Har ju sen en tid tillbaks haft diverse små projekt men orken & motivationen har inte varit på topp. Men nu när det bara är 3 veckor kvar (behöver jag säga att jag längtar <3) så har "kniven-mot-strupen-känslan" gett mig en spark i baken. Idag har jag broderat klart lill-lejonet & det finns en anledning till att jag dragit mig för den uppgiften, jag är VÄRDELÖS på att brodera. Så efter att ha misslyckats 10 gånger med nos & ögon så blev jag till slut övertygad av min tålmodiga karl att den var fin & visst såg ut som på mönstret, vid det här laget så var jag så trött så jag köpte det.
 
 
Här är molnen till mobilen som ska tillverkas, ska bara bestämma mig för hur de ska hängas upp och vad de ska hängas upp på..
 
 
Sen har vi den här stackaren som ska få sig ett par öron & sen ska det BRODERAS igen....suck säger jag & övertygar mig själv om att det blir nog roligare att brodera en annan dag istället.
 
 
Nu ska jag ladda batterierna med ett pannkaksbak<3

Semestervirkning.

 
Just nu är vi ute och far åt alla möjliga håll, som vanligt i familjen Linnart. Med jämna mellanrum mellanlandar vi hemma för lite gräsklippning och ompackning. Virkkorgen är givetvis med och just nu försöker jag mig på att göra en gul nalle för att sedan ge mig på lejonet här på bilden förhoppningsvis har jag några veckor på mig att få dem färdiga.
 
 
Vi har i alla fall ÄNTLIGEN köpt en ny kamera som jag måste lära mig att använda, en sån där systemkamera. Mobilbilderna kanske inte var de skarpaste men ett litet enkelt tryck på skärmen och du hade din bild, såååå behändigt. En ny tid där tålamodet återigen ska prövas börjar nu med läsande av kamerainstruktionsbok eller så använder man autoknappen vilket passar mig ypperligt.
 
Hoppas att ni har det härligt i det svenska sommarvädret!

Virkade moln.

Idag har jag hängt i soffan hela dagen efter helgens urladdning. TACK alla som kom och TACK för alla fina presenter som ni inte skulle köpa men gjorde ändå. Jag har i alla fall lyckats virka lite på det här projektet som ska bli någon form av mobil.Nu mot sängen, för att vakna pigg med ny energi inför fikadejt med Sarha & besök av frösmugglaren med familj.

Nattiz....

RSS 2.0