Välkommen till världen Moa.

 
 
För drygt en månad sen utökades vänskapskretsen med ytterligare en liten vacker skapelse. Tyvärr har bacillerna stått i vägen så den enda som har fått träffa henne är pappan i hushållet. Men men vi får vara glada att någon av oss kunde välkomna Moa till världen å familjen Linnarts vägnar.  Det blev en liten molnmobil antingen för vagnen, bilbarnstolen eller att sova gott under i sängen.
 
 
 
Happy Tuesday!
 

Virkad filt á la Linnart.

 
Lagom till att vinterkylan dök upp blev den färdig, min filt. Jag började med några nystan jag hittade hemma & sen bara växte projektet. Garner i nya färger inhandlades på ren chans.Ibland var det för många ljusa rutor och ibland för många mörka men några beställningar & chansningar senare så tycker jag att det blev riktigt bra. Virkpeppen är på topp just nu. Vi höll på & glida ifrån varann ett tag jag och virkningen men nu har vi funnit varann igen <3
 
 
 
 
Happy lördag!
 

Virkning pågår.

 
Hallå där!
 
Småbarnsliv är lika med sjukdomsliv, så sant som det är sagt. Men mellan varven av att vabba och vara sjuk så har jag under hösten påtat med de här godbitarna. Det ska alltså bli en filt och igår hade jag satt ihop 35 stycken rutor av 50. Hösten har varit en berg och dalbana och vad kan då vara bättre än att sätta sig i soffan med lite hjärndödsvirkning. Ja jag brukar kalla det så när man bara upprepar samma sak om och om och om igen fast piffar till det lite då och då genom att byta färg. Passar mig utmärkt!  Här kommer lite kassa bilder från min nya mobil som visade sig vara 2013 års största besvikelse & som inte ens Telia vill ha tillbaks. Håll till godo!
 
 
 
 
Japp, det åts en del snask & det sågs två säsonger av Rome men som synes i bakgrunden även en del nyttigheter slank ner. Det fästes även NÅGRA trådar och det ska bli så roligt när filten är helt färdig, för det ska bli en filt nämligen.
 
HAPPY MONDAY!
 
 
 
 
 

RSS 2.0