Sysöndag.

Igår kom sylusten på och det blev en kudde och en väska. Är mycket nöjd över kudden då jag lyckades med bedriften att sy på kantband på den (bandet har legat lääääääänge utan att jag vågat ge mig på det) men igår var det dags.  Påsen är dock lite skrynklig då den promenerade hem från jobbet i ösregn.Sömmarna är ruskigt sneda, det är fasen svårt att sy spikrakt men man behöver ju inte syna den med lupp. Mapparna och frukten är i alla fall mycket nöjda över sitt nya färdmedel till  och från jobbet.Sen så skulle jag såklart trassla till det för mig och göra något slags mönster på handtagen, snett och vint men ändå ok för att vara en impulsiv handling.
Nu ska jag tröstdricka en smoothie då jag dagen innan lön gjort en beställning på Panduro för alldeles för mycket pengar. Får hoppas på ett sms från Stenis där det står "det är du värd" då brukar shoppingångesten ge med sig.

Ha det!

Linnart goes travel.


 
Här hittar ni mig och Lina en vecka framöver.

SO LONG!

Sommar 2011.

Sommaren har varit helt fantastisk, vi har rest runt från Skåne i söder till Jämtland i norr och träffat nära och kära. Här är en liten sammanfattning av sommaren i bilder.

På schlätta plockades det hallon som blev sylt, rabarber som blev saft och körsbär som blev saft.Det började virkas en mössa med muscher påPlockades blåbär som syltades

Virkades grytlappar med trasorTrädgårdsarbete i stuganNej, ni ser inte fel! Blommorna hemifrån fick sig även en åktur till Jämtland...
Myltajakt (Hjortronjakt i fjällen)ResultatetNjöt av vackra utsikter, här Storsjön och Hoverberget från stugans balkong.Blomsnack hos mormor som jag har ärvt mitt växt-och pysselintresse av. Här skedde även ett blombyte, jag bytte bort en spansk flagga och en månvinda mot en sån här (fast mindre då eftersom den skulle få plats i bilen) och en pelargon.
To be continued......
Odlingarna part 1.Kommer ni ihåg de här?Här är de idag:


Fortsättning följer......


Gammalt blir nytt.

Den här kommer från min mormors farmor och farfars hem & fram tills nu har den funnits i vår stuga i Jämtland. Men med tillåtelse från mormor så fick den följa med mig hem och här används den så här:


Känner ni igen den mormor och morfar? Kram till er!RSS 2.0