Fågelmatare av gran.

 
Helgen har gjort att vi börjar "komma ikapp" . Vi har bakat lite, pyntat lite och pysslat lite. Gårdagens projekt var att styra upp vår fågelmatare så vi kan sitta inne i värmen och fågelskåda/ få lite gratis live underhållning i vinter. Vi har ju ingen egen skog men vi känner en som har en pappa som har en skog, där det mesta av årets pysselmaterial och pynt kommer från. Förra helgen så smsade den här kompisen som numera går under namnet granlangar´n och frågade om vi ville ha en gran levererad till dörren, kan man ha det bättre!? Igår reste vi vår fågelmatare i sann "Ernst-anda", de hemmagjorda talgbollarna från granlangar´n är pricken över i.
 
 
 Nöjda över helgens "Ernst-poäng" i form av egengjorda talgbollar, lussekattsbak & dvs. pyssel så intar vi soffläge för att ladda inför veckans äventyr.
 
Happy 2:a advent!
 
 
 
 

Va det någon som sa jul!?

 
.....visst kommer det bli jul här också så småningom. De senaste dagarna har den andra vågen av magsjuka ridits ut. Något säger mig att vi knappast sett det sista av bacillerna men tills vi möts igen så får vi tappert försöka komma ikapp med julpysslandet här hemma....
 
 
Två adventsstjärnor, CHECK! En julgris, CHECK! En adventsljusstake med egenplockad mossa, CHECK! En skål med kanelstänger, CHECK!
 
Joråsåatte....Christmas here we come!

RSS 2.0