Recycle.

I helgen var jag på loppis och fyndade loss. I LOVE LOPPIS!

Såhär ser det ut i Linnarts soffa just nu. Boken i bakgrunden har jag velat ha ett tag och gissa vart jag hittade den....LOPPIS jodåsåatt. Kikade på den på adlibris dagen innan och hittade den dagen efter för 30 SPÄNN. Gillart!


I Linnarts hushåll försöker vi att tänka lite miljövänligt, så idag sydde jag en "handlingskasse". Vi har många "handlingskassar" men ska man försöka att slippa alla plastpåsar behövs det MÅNGA.EGO


Over and out!
LOVely virkat.

Förutom att hänga med härliga ungar och deras härliga föräldrar så har jag givetvis virkat. Här har det blivit en ny kameraväska då vi har festat bort den gamla. Den är virkad i bomullsgarn och med fasta maskor & sen har jag bara virkat en kant med fasta maskor runt. "Knappen" köpte jag på en loppis idag här hemma på schlätta för enbart 1 spänn, FYND! Jag har tröttnat lite på att bara virka stolpar och maskor så idag tog jag ett stort steg i min virkkarriär och lärde mig att virka "muscher" och här bjussar jag på ett litet smakprov. Det blev en grytlapp till slut och för att vara min första grytlapp så känner jag mig relativt nöjd."Muscherna" i en close upTrevlig helg på er!

Tygväska.

I did it! Jag har sytt en väska! Dessutom lyckats att följa ett mönster & fått ett resultat som är snarlikt originalet.

Here it is:Nu ska jag njuta vidare av mitt LOV!

Tyg at casa Linnart.


Jag har hur mycket fina tyger som helst hemma men mitt stora problem är att jag är lite rädd om dem. Problemet är egentligen inte själva syandet utan det eländiga KLIPPANDET, STRYKANDET, VIKANDET och MÄTANDET. It freaks me out. Nu ska jag i alla fall utmana mig själv och göra lite grejjer av det här:
De här tygerna är tänkta att bli kuddar i olika former:


Fredriksson.

Den här sötnosen (om man får säga det själv)har varit ett av mina projekt vecka 7. Nu ska han bara få knappar till ögon och en liten björnnos och sen är han färdig.


Det suger i pysseltarmen.

Idag kom den här goodiebagen hem till mig.Den innehöll det här....ÅHHHHHH det känns helt underbart & det bästa av allt är att jag är ledig en hel vecka (om en dag), LOVELY. PYSSEL, PYSSEL & PYSSEL. Inspirationen är på topp & nu ska det piffas till i mitt hem, nya gardiner, kuddar med bollar, väskor, grisar & annat smått och gott. GILLART!

Majas vantar & mannens fluga.

Min arbetskamrat fick för en månad sen en liten Maja. Idag skulle Maja fått de här i present men såklart känner jag mig krasslig så det besöket uteblev, dubbelsuck. Här är de små vantarna, tog ett tag, det var lite pilligt.


Annars är ju bebisgrejjer tacksamt att virka eftersom de är små och inte tar så lång tid. Nästa projekt är att sy lite tror jag, vet inte vad men får väl googla loss på nätet efter inspiration. Har köpt hur mycket fina tyger som helst på nätet, har två favorit sidor http://www.stoffochstil.se & http://www.tyg.se/

Har tappat bort väskan till vår kamera också så det är ett måste att sy/virka något fräsigt till den, ge mig bara tiden. Mitt jobb suger musten ur mig just nu men snart är jag ledig en vecka och då blir det pyssel i Kville och lek med mina favoritgrabbar & fika/slappande med deras mamma.


Har också lovat att virka en slips till min man, gjorde en virkad fluga till honom på nyår som ser ut såhär:


Bye bye!

HiertaSöndagspyssel!

RSS 2.0