Semester at home.

 
Åh hurra sicket gött väder vi har haft idag, soligt & gött. Det har hängts med finfint sällskap, solats & plaskats i pooler, livet kan liksom inte bli bättre. Efter en vecka ute på luffen från norr till söder & öster till väster så var det riktigt skönt att få landa hemma igen. Idag har jag försökt & piffa till den där gamla terassen & plantera ut de stackars små plantorna i större krukor. Vassegoa här kommer lite terass pics.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Happy holiday & hoppas att solen är här för att stanna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lille E blir ett.

 
 
Imorgon åker vi mot staden & kalas för lille E som blir ett år. Med oss i bagaget har vi den här presenten som har varit veckans pyssel. I onsdags hade vi pysselstund här & då fick jag låna en melon-& jordgubbsstans, idag kom "gubben" väl till pass när ett födelsedagskort skulle pysslas ihop.
 
 
 
 
Ha en härlig helg!

Rabarberfrossandet har härmed inletts.

 
Åh vart tar tiden vägen!? För några veckor sedan var vi på Blomtorp & gick loss i rabarberlandet "rabarberslakten på Blomtorp". Varje år gör vi ohälsosamma mängder rabarbersaft som vi sörplar i oss resten av året & rabarbermarmeladen med ingefära & citron är ett måste i Linnarts kylskåp, vad ska man annars ha ovanpå getosten!?. Låt mig presentera "från-jord-till-bord" ....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yes, så snabbt gick det & jag har INTE alls svettats kring kokande grytor x-antal kvällar den här veckan men vem bryr sig nu när man har det här att smaska på resten av året. Känner jag oss rätt så blir det säkerligen några fler rabarberkok framigenom både på schlätta & i Norrland. En bättre present än några av godbitarna ovanför får man nog leta efter & några har redan flyttat hemifrån.
 
Happy sunday!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0