Ett brev på posten.

I helgen var vi på bröllop ute på västkusten, det var en lovely tillställning. Tack till makarna Ekerum för allt i lördags! Jag pysslade ihop den här presenten till de nygifta:Idag är första dagen på mitt sommarlov och även den första dagen på en månad som jag har kunnat välja att göra precis vad jag vill. Känslan är oslagbar! Jag har sytt en kudde och planterat om blommor som har varit i behov av detta sen ett halvår tillbaks. Nu har jag massor av veckor på mig att pyssla loss, UNDERBART!

Trevlig midsommar på er!


Jordgubbsbebis.

Tradera är just nu en favorit! För ett tag sen budade jag hem ett mönster på jordgubbs-och blåbärsmössor för kids. Idag provvirkade jag det och här är resultatet. Har ju ett gäng bebisar som ska födas i vänskapskretsen den närmsta tiden så den här känns som att den kan bli en given favoritpresent.Lördagsmyset kallar!

Trevlig helg på er!

Planteringsbordet <3

Nu är det färdigt och jag är fantastiskt nöjd! Ett väldigt miljövänligt bord med tanke på att allt material är återanvänt, alllt från ett gammalt brunt altangolv till en spillplanka från blomtorps nya veranda. Jag känner att snickrandet kan bli en bubblare på pyssellistan.Balkongpysslandet är inlett:So long, pysslandet kallar!


Jag lever och frodas!

Hello!

Har vart lite mycket här då, men nu är jag tillbaks. Den senaste tiden har jag saftat, gjort marmelad, byggt ett planteringsbord och njutit av en långweekend med sol, bad och en massa härligt häng med fina vänner.

Här kommer den senaste tiden i bilder!

Lina blev färdig sjuksköterska och då gjorde jag de här till henne:


Efter att ha letat hur länge som helst efter ett plantering/blombord så fick jag igår nog och snickrade ihop ett själv. Med lite hjälp av byggmästaren hemma på gården ;)Sen fick det tyvärr inte plats i bilen och fick monteras isär. Men som tur var så gjorde det inget eftersom det ändå skulle få en makeover på hemmaplan, som i detta nu målas och slipas:

Balkongen är ett ständigt kaos eftersom planterna flyttas runt beroende på väder och vind. Men det finns en plan att styla till den så småningom. Måste bara plantera om lite å få upp växterna från golvet.


Måste varit semestern hemma på schlätta som gjort dem så pigga & gröna:So long!


RSS 2.0