Ut med höst & in med vår.

 
Men det här ser väl trevligt & inbjudande ut, VÄLKOMMEN hem till oss. Ok att vi känner oss såhär vissa dagar då vi motvilligt tar oss upp ur sängen innan solen gått upp men för det mesta är livet bra mycket härligare än såhär.
 
 
Så igår medan Viggo sov hets-planterade jag lite vårhärligheter utanför dörren & tog bort "depressionen/hösten", ÄNTLIGEN!
 
 
 

Välkommen hem till den mycket lyckligare & vårigare familjen Linnart.
 
 
 
 
 
 

Happy monthday.

 
Idag blir min lilla bebis 8 månader & jag säger som alla andra föräldrar, vart tar tiden vägen!? Viggos tjej blir på samma dag 9 månader så igår gjorde jag & Viggo en litren present till henne. Fina små burkar från Rice fylldes med smaskigheter som rispuffar & havrekuddar. Lite snören & fjärilar på det så var det klart.
 
 
 
Happy helg!

Ordning & reda i pysselröran.

 
Måste bara tipsa om de här helt fantastiskt fina burkarna, det var love at first sight! Min ambition är att förvara allt det där som bara ligger slängt i bokhyllan. Jaja vi får väl se hur det går, hur det än blir så kommer jag ha finfina burkar i bokhyllan.
 
 
Geometry plåtburk 2-pack - mint/rose - Ferm Living
 

Spire plåtbox 2-pack - svart/vit - Ferm Living
Eftersom de var så fina så slog jag till på allihop, de kommer från Ferm Living som har MASSVIS av fina grejjer för både stora & små.
 
Idag har vi diverse otrevligheter framför oss, åka bil utan bilruta i regn, behöva betala en massa pengar för att någon annan förstört  vår ruta & jag ska till tandläkaren för ett dunderpass där inte mindre än 2 tänder ska få sig en omgång, så på 3 timmar kommer vi motvilligt ha spenderarbrallorna på. Men ÅH så gött det ska bli när otrevligheterna är avklarade, ikväll kommer det bli någon slags fest här hemma för att fira nya ljusare tider. 
 
 
Ha det gött i onsdagsblåsten!
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molnkort.

 
I lördags var vi på födelsedagssmingel hos en kompis som fyllde 30 år. Förutom finfina vinglas så fick han ett födelsedagskort á la Linnart. Med lite färgglada papper & en molnstans kan man göra underverk.
 
 
 
Ha en härlig tisdag!
 
 
 
 

Krukor av tidningspapper.

 
Orken börjar sakta men säkert komma tillbaks & vi börjar sakta men säkert komma in i den nya dygnsrytmen här hemma, man kan säga att sjusovartiden är ett minne blott. I fredags fick jag för mig att göra egna krukor av tidningspapper, jag har tänkt att ge mig på det sen några år tillbaks & plötsligt händer det. Jag har ju inget sånt där fancy litet krukmakarset som finns att köpa men jag har desto fler barnmatsburkar så de fick bli mall för mina krukor. Rullade papper runt burken & knöcklade ihop dem i botten. Jag började med att doppa botten i vatten för att slippa tejpa & grejja men mitt dåliga tålamod tog över efter fyra stycken så sen åkte
washitejpen fram. Så enkelt & roligt pyssel! Extrakul att man faktiskt kunde pyssla ihop något som var riktigt användbart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen var min pysselkompis här & fikade/pysslade & då hann jag med att så & pyssla ihop små skyltar. Molnstansen, stämplarnam fröpåsar, pennor & alla pappersark åkte fram, ÄLSKART! Pyssla är livet! Vi har haft en toppenhelg i "storstan" & har hunnit träffa massa kompisar, hängt i solen, promenerat & fått ta hand om vårt lilla "adoptivbarn"  hela helgen men det där inbrottet i bilen det hade kunnat kvitta....Ny vecka & nya tag förhoppningsvis i strålande sol!
 
Have a lovely sunday!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Små lätta moln.

 
Den här lilla papperstansen shoppade jag på e-bay för ett tag sen, den har tagit sig hela vägen från Utah till dalslandsskogarna. I mitt huvud finns otaliga små pysselprojekt som någon gång ska genomföras med hjälp av min nya lilla molnvän.
 

 
Happy saturday.

Fröodling 2013- del 2.

 
Här hemma växer det & frodas på alla möjliga olika fronter. Dock verkar det dröja tills man kan ens börja tänka på att kunna "flytta" ut igen & leva utomhusliv, dubbelsuck. I väntan på värme, sol & vårväder så får jag mysa här inne av alla mina bebisar, några gröna & en krypande.
 
 
 
 
 
Ha en härlig helg!
 
 
 

Vårtecken från sjukstugan.

 
Vad har vi inte haft för baciller i vårt hem!? Vi börjar sakta men säkert ta oss tillbaks till det sociala livet efter en vecka i karantän. Idag slog vi till med en påhälsning på arbetet, alltid kul att få hänga lite med sina workmates & hejja på kidsen. En av oss gjorde lite större succé, kanske inte är så svårt att lista ut vem det var... Vi passade också på att sticka ut nosen i det faktiskt ljumna vädret & årets första plantering utomhus, CHECK! Välkommen utomhussäsong! (vågar man ens tänka tanken!?)
 
 
 
 
 
Ha en bra vecka & watch out for the "bacills" som verkar lura bakom varje hörn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bättre sent än aldrig-"man-tager-vad-man haver-påskpresent".

 
Över påsk var vi borta & då behövdes "gå-bort-presenter". Det blev "pellisar" i konservburkar med körsbärskvistar med pappersfjärilar på, lite snöre & en påskhare. Hemmagjort à la Linnart.
 
 
 
 
 
Blogglusten har varit lite nere,  förra veckan när jag skulle göra ett inlägg så upptäckte jag att vårt 16gb minneskort (som inte tömts sen innan jul) hade kraschat så ungefär var tionde bild & ibland 10 bilder på raken & en massa filmer hade försvunnit, OGILLART! Jag tillåter mig att gråta inombords en stund till men imorgon är det ny vecka & nya tag.
 
Happy sunday!
 
 
 
 
 
 

Vårfeeling.

 
 
 
 
 
 
 
                  
         Foto: Linnart
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0