Nästan som födelsedag.

 
Idag kom den här lilla härligheten hem till mig. Hittade den förra veckan här & this was en offer I couldn´t resist. Åhhhh så fina stämplar & någon gång när tiden finns ska jag sätta mig & stämpla födelsedagskort som aldrig förr. Jag fick hålla hårt i plånkan, medvetenmini hade både det ena & det andra som gärna hade fått flytta hem till mig.
 
 
 
ÄLSKART.
 
Ha det gött!
 
 

Molnlycka på burk.

Jag har alltid drömt om att fånga de där fluffiga vackra molnen när jag kikat upp på himlen. Idag kom jag så nära jag någonsin kommer komma några riktiga moln. Moln i pastellfärger, bättre kan det knappast bli en söndag i höstrusket. Vad de ska användas till återstår att se...... men just nu i en period av jobb/plugghets räcker det att bara sticka ner nosen i burken & kika lite för att piggas upp. Vackert så det räcker & blir över. Några färgprover & en molnstans, Voilá!
 
 
 
....med en old school märkare i rosa kan det knappast gå galet eller hur!?
 
Have a nice week!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ettåringen.

 
För några veckor sen blev min bebis en liten kille, numera har vi en ettåring i familjen. Ettåringen känns bäst igen genom sitt temperament, gurglande skratt, springet i benen, nyfikenheten, Timmy lamm tittandet och dess stora behov av att klättra upp på ALLT som är över markhöjd. Vi har haft kalas, flera stycken till och med & ettåringen har numera en mindre leksaksaffär drällandes i hela lägenheten. Hans föräldrar köpte mest nödvändigheter såsom, cykelsits, gummistövlar, bestick och annat man behöver för sin förskolestart eller när man blivit ettåring. Men den viktigaste nödvändigheten är nog ändå den här, i virkad form av mamman till sin fina lilla vilda ettåring:
 
 
Här har ni mönstret till den här underbara lilla skapelsen som får min lilla kille att kikna av skratt.
 

Ha en lovely helg!
 
 
 

RSS 2.0