Viggos corner.

 
Vi har ju det lite trångt här hemma & det har väl ingen missat vid det här laget. Imorgon ställs sovrummet inför ännu en utmaning, vi ska klämma in en spjälsäng. Vi har möblerat om i sovrummet X-antal gånger sen Viggo flyttade in. Grejjen är ju att det som ser snyggast ut också oftast är det mest opraktiska, tyvärr. Jag har lagt ner många timmar på att försöka klura ut hur vi ska få det praktiskt men också tjusigt i Viggos corner. En inredningsdetalj som är given är det här tjusiga trädet i Instagramstyle.
 
 
Såhär såg det ut några veckor innan V:s inflytt
 
IV (innan verkligheten)
 
Verkligheten har slagit till..
 
..sängbordet rök snabbt som attan, vaggan ställdes så nära sängen som det bara gick, mobilen monteras av & på varje dag för att kunna använda vaggan så som en vagga ska användas annars blir V attackerad av ilskna barbapappor. Bara opraktiskt & inte ens snyggt från början (lätt att vara efterklok).
 
Nepp Viggos corner behöver en nystart, en uppfräschning helt enkelt & nu när vi snart har varit föräldrar i 5 månader så har vi ju lärt oss den hårda vägen hur vi INTE ska inreda. Stärkt & hoppfull tänker jag att med lite inhandlade inredningsprylar & med Linnarts pysseltassar kan jag kanske få ihop det så att Viggo blir stolt & slipper skämmas för sitt lilla hörn.
 
Ha en bra torsdag, själv ska jag rädda våra elektroniska prylar från två små söta neddregglade & klåfingriga tassar. I detta nu hänger det någon i mobilen över soffan för att kunna häva sig åt höger där en av familjens viktigasta pryl TV-kontrollen ligger & lockar.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0