Pumpkinfabriken.

 
I dag på självaste halloween är det ryssväder med ösregn, så inomhusaktiviteter, CHECK! Igår var jag på pumpajakt & det nog några affärer innan jag hittade de perfekta pumporna. Alltså halloween är mest min grej på jobbet för att kidsen älskar allt som är ruskigt & otäckt. Men pumpagrejjen tycker jag är mysig & har de senaste åren gjort mig en pumpa såhär på höstkanten/halloween.Har liksom aldrig riktigt fattat när det är halloween känns som att det har varit lite oklart så mitt pumpapysslande har pinsamt nog alltid gjorts på fel dagar men har med åren lärt mig att det är idag som är dagen. Man lär sig med åren...
 
Så här går det till när vi gör halloween pumpor här hemma, vi är ju trots allt två här hemma. Lillen är en exemplarisk pysselbebis de luxe, alltså han sitter i babysittern & gurglar, pratar lite & ser på när jag far runt här hemma. När han tröttnar på detta så kör han ett pass i babygymmet & snackar lite med tummen & hans kompisar. Efter de här ansträngande aktiviteterna så tar han sig en tupplur varhelst han befinner sig i vetskap om att hans mamma flyttar honom till skönare marker efter en stund för fortsatt tupplurande.
 
 
 
 
 
 
 
 
Känner mig väldigt nöjder över dagens pyssel. Nu ska jag fira mitt dagsverke med en latte & fundera på om jag ska våga trotsa ryssvädret för att hämta ut ett par brallor jag shoppat på nätet, eller om jag ska skicka papa Linnart när han slutat jobbet!?
 
Ha en hemsk & ruskig halloween, moahahahahahaha.....
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Sååå fina eller ruskiga kanske det ska vara:) Du är så pysslig!! Vilken tur att du fått en sådan pysselbebis;)
Igår hade jag ju äran att umgås med din kära sambo:)
Kram, kram

Svar: Tackar! Ja jag hörde det hoppas att han skötte sig ;) Hoppas att du har haft det skönt nu på din lediga dag! Kram på dig!
linnart.blogg.se

2012-10-31 @ 15:19:31
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0