Växthus á la köket & sommarvirkning

Gosh vart tar tiden vägen?

Här hemma odlas det för fulla muggar och det växer men inte riktigt så som jag har tänkt mig. Vissa plantor tar väldigt lång tid på sig men den som väntar på något gott.... Köket kallas numera för växthuset:Här är pågående projekt solhatt till Joel:Nu tillbaks till planterandet och tyvärr städande men vad gör man inte för sitt finbesök av springtjejerna i helgen.

Ha en bra helg homies!

Sommarpyssel.


Vissa dagar känner man att våren är på ingång och den underbara sommaren står bakom knuten. Så nu gäller det att ägna sig åt pyssel som passar för sommaren och våren. Har ju börjat odla men virkningen & syandet måste givetvis haka på årstiderna. De tunga & mustiga ullgarnen börjar att bytas ut mot lite lättare garner som bomullsgarn. Har varit insnöad på grytlappar ett tag men har jag börjat leta inspiration för att snöa in på något nytt (lite så jag jobbar).

Här är mitt första sommar/vårplagg, en sommarhatt till Filip (han är en 3 månaders bebis & en favorit):Jag har ju också mitt evighetsprojekt som alltid är redo att tas upp men som jag av någon anledning alltid undviker. Ne jag MÅSTE nog virka eller fixa något annat. Det är den här:men men den tar jag någon annan dag.....

Nu blirre till att jobba så jag med gott samvete kan stämpla ut tidigare för en helg i K-town med kära återseenden och ett efterlängtat besök på IKEA.

Congrats homie!En av mina bästaste har födelsedag idag, Congrats <3


Det här blev gåvan från mig:
Nu blir det till att jobba, har ett nytt projekt på jobbet som jag är spänd på, häjjrå!


Odling 2010.


Här har vi den berömda spanska flaggan, visst är den fin!?
En annan favorit som också kommer att odlas i år är luktärtenHär kommer lite annat gott och blandat. Det som odlades ute i rabatterna käkade diverse djur upp inom loppet av några få dagar tyvärr. Balkongodling is the shit!
Känner mig peppad inför våren och allt utomhuspyssel. Men idag blir det inomhuspyssel!

Ha en trevlig helg!

Loppis, odling & ett blivande lapptäcke?

Magsjukan har drabbat "hela" mitt hushåll men nu börjar vi komma på benen igen. Helgen som var spenderades givetvis också på loppis och slöjddetaljer, två favoritställen<3

På loppisen utökade jag mitt fattiga förråd av påskdetaljer:Jag har länge haft en plan på att sy ett lapptäcke men grejjen är ju att man vill ju ha en massa olika sorters tyger för att det ska bli fint. Jag har ju en massa tyger men nu är den stora frågan ska man matcha den i liknande färger eller ska man gå loss som bara den med olika mönster och färger och matcha så gott det går????

I helgen hittade jag några lämpliga kandidater till mitt blivande lapptäcke:
För några veckor sen satt jag och frossade i grönsaker och blom-fröer på nätet inför sommarstylingen av min balkong. Ska leta upp lite bilder från förra årets piffande av balkongen. Förra året fick jag jättefina plantor av Månsa och Johanna som Månsas pappa hade odlat, bland annat Spanska flaggan som blev en favorit och givetvis köptes den in för årets odlande. Jag älskar att plantera och följa dem små liven när de växer upp.

Här är dem vårens bebisar:

Sen såklart SPANSKA FLAGGAN- så här ser den ut nu:Ska hitta en bild på den som vuxen. So long så länge!
Baciller, födelsedagar, dop & jobb.

HELLO!

I´m back, härligt Elin att du peppar mig att skriva. Jag har jobbat och legat däckad av baciller. Mars är också månaden då en massa av mina favvosar fyller år. Jag har givetvis tillverkat presenter som marsfödelsedagsbarnen ska få & man vill ju inte förstöra a good surprice så inga bilder på detta ännu.  Jag har firat födelsedag med familjen och mina "löpartjejer", varit på en av mina favoritkillars dop och JOBBAT! Jag har hängt på loppisar och klurat på nya pysselprojekt.

Får bjussa på lite bilder på födelsedagspresenter jag fått:

Någon tyckte att det var dags för mig att börja lära mig sticka och göra egna raggisar, men jag är ärligt talat livrädd för att sticka. Det verkar hur svårt som helst, någon som kan lära mig kanske? Tack Lina för de fina garnerna!Födelsedagspresent från Anna, har velat ha så länge och nu har jag:DUBBELSUCK, hade en massa bilder men det går inte att ladda upp. Gör ett nytt försök imorgon.


Ha en bra vecka!

RSS 2.0