Dagen efter.

 
Efter en mustig vecka med förkyld mamma & bebis med hög feber så lyckades vår lilla familj ställa till med dop i lördags. I fredags bakade jag & min bror kakor som aldrig förr, köote blommor, handlade & underhöll den sjuka bebisen som låg i sin vagn i köket & muttrade mest. På kvällen åt vi tacos, lyssnade på First Aid kit & vek pompoms, papperspysslade & snicksnackade med en vaggande tapper bebis vid vår sida (som tydligen diggade First aid kit lika mycket som sin mor) vi hade hur mysigt som helst..
 
På lördagen vaknade lillen upp med efterdyningarna av tre-dagars-feber alltså en prickig korv liknande hud från topp till tå & ett humör som hade skrämt de flesta, så det fanns bara en sak att göra skicka ut morbror på promenad med argbiggen vilket resulterade i två välbehövliga timmars sömn & två timmar för oss att förvandla vårt vardagsrum till festvåning. Allt väl allt gott, dagen blev toppen & nu tackar vi alla som hjälpte oss att få en sån fin dag!
 
 
 
 
Tack från soffan där  tre tappra men trötta festprissar njuter av en ny möblering i vardagsrummet, fotboll på tv & kakrester från gårdagen..
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Tack till er tre med!! Oj så mycket gott o sött. Kram

Svar: Tack för alla fina presenter! Ses i helgen & kram på dig!
linnart.blogg.se

2013-03-11 @ 20:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0