Vad händer?

 
Nja, inte jättemycket faktiskt. Stolar & pallar är färdigmålade, yes. I väntan på nya soffan så får det mesta här hemma förfalla lite grann, tills vi tar tag i att möblera om NÄR den där soffan dyker upp då.
Vi har inhandlat lite nytt till vårt vardagsrum & det är det jag har att bjuda på så här mellan förkylningar, migrän & tandagnissel.
 
 
Nya tavlan som inhandlades innan jul som ska upp någonstans.
 
 
Nya mattan som var en kärlek vid första ögonkastet, visst är den härlig?
 
 
 
 
De finfina honeycombsen från Mokkasin letar fortfarande efter sin plats här hemma, just nu hänger de i hyllan & väntar på bättre tider.
 
 
Viggos lilla corner börjar också ta form men man måste ju prova sig fram för att få det sådär perfekt som man vill ha det. Vi har i alla fall hängt upp en tavla & en klädhängare så visst går det framåt.....om än lite långsamt. Nepp nu blir det vila då mister migrän dykt upp så idag är vi två slagna hjältar här hemma, en med migrän & en med upcoming tänder som villigt stoppar närmsta tillhygge i munnen för att lindra sin kliande lilla mun.
 
Ha det gött i slasket & rusket.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Hoppas innerligt att din migrän är bättre!!

Svar: Hajjemän, som tur är går det ju över men när man är mitt i stormens öga känns det som att det ALDRIG kommer ta slut. Hur går det med förkylningen? Back on track?
linnart.blogg.se

2013-01-30 @ 19:08:26
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Postat av: Helen

Skönt att du mår bra igen, vet precis vilken känsla du menar:) Förkylningen är mer eller mindre borta nu! Så snart kanske vi kan få till en promenad:)

Svar: Härligt att höra! Ja det är bara att höra av dig när du är sugen så tar vi en runda!
linnart.blogg.se

2013-01-30 @ 22:16:23
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0