En julgris & två paket.

 
 
Livet blir inte alltid som man tänkt sig, planerna på att baka saffranssemlor, julgodis & julpyssla har liksom lagts på is. Veckan började med att herrarna här hemma var förkylda sen som ett brev på posten fick jag besök av mr. magsjuka. Så nu sitter jag här piggare men mör i soffan med en trött liten herre sovandes bredvid mig & den andra herren sovandes i sängen. Inte en enda julpryl är framplockad & endast två paket är inslagna, men strunt samma. Imorgon packar vi in oss & klapparna i bilen för att åka hem till mamma där det tydligen finns hemmagjorda köttbullar, färdiginslagna paket, är nystädat & det finns en julgran. Vårt hem får vi ta tag i nästa år helt enkelt.
 
två paket & vår lilla fina julgris.
 
 
Här ligger det stackars julpysslet lyckligt ovetandes om att det imorgon kommer slängas undan i en garderob & julklapparna får åka "nakna" till schlätta, det är ju trots allt flera dagar kvar tills de ska vara påklädda.
 
 
Ikväll blir det soffan, love actually & två stora julkorgar med diverse smaskigheter varvat med lite tvättande. Längtar tills imorgon då vi har knökat in oss i bilen, allt packat & vi är på väg hem till älskade schlätta <3 
 
Over and out från råtthålet!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Öronproppar i inför bilfärden?

Svar: Haha ja hans nya smeknamn är ju Jussi Björling!
linnart.blogg.se

2012-12-20 @ 20:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0