Virkade hjärtan.

Sofflocket i all ära men det blir trist i längden och rastlösheten infinner sig till slut trots att man är hängig. Igår googlade jag runt på nätet och kikade på olika virkbeskrivningar i brist på annat. Passade också på att skriva ut en del också, man får passa på när man är hemma hos föräldrar med skrivare. Hittade en massa fina saker, stjärnor, snöflingor, tofflor och olika beskrivningar på hjärtan. Här är några som jag virkade igår.



So long!

Kommentarer
Postat av: Elin Hellekant-Engström

Hej Linn! Det är alltid så roligt att se dina fina grejer du gör!! Jag undrar om du inte skulle kunna dra ihop en liten auktion på grejer som du själv kanske inte vill ha längre eller så? Kanske lägga ut det på bloggen med ett minimum-pris som du vill ha, sedan får bloggläsarna buda på det?! Kan det vara nåt? puss, syns på julfesten!

2011-11-07 @ 13:58:25
Postat av: Linnart

Tack Elin! De flesta grejjerna har jag gett bort, sparar inte så mycket till mig själv. Men det är helt klart ett bra tips som jag ska tänka över när jag rotar bland mina halvfärdiga saker här hemma. Är du sugen på något speciellt som jag har gjort så får du gärna höra av dig så kan vi göra affärer:) Trevlig helg och så ses vi snart. Hugs på dig

2011-11-12 @ 16:36:16
URL: http://linnart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0